Μας ελάτε σε επαφή με

Υπεύθυνος : Liu

Τηλεφωνικό νούμερο : 13332692681

WhatsApp : +8613332692681

Free call

Πώς να διατηρήσει τα αγαθά δέρματος

June 16, 2021

τελευταία εταιρεία περί Πώς να διατηρήσει τα αγαθά δέρματος

Ξέρετε πώς να διατηρήσετε όλα τα είδη αγαθών δέρματος στη καθημερινή ζωή; Τώρα ο συντάκτης του εργοστασίου αγαθών αποσκευών και δέρματος Zhuo Yan θα πει στο πανεπιστήμιο κάποια κοινή λογική!

 

Σας διδάξτε πώς να καθαρίσει τις τσάντες δέρματος στο σπίτι. Είναι σημαντικό να διακριθεί η υλική μέθοδος επιλογής.

 

Με τη συνεχή βελτίωση του υλικού βιοτικού επιπέδου των ανθρώπων, είναι περισσότεροι που ακολουθούν την ποιότητα της υλικής ζωής. Οι τσάντες δέρματος έχουν γίνει αναπόφευκτες καθημερινές ανάγκες, και φυσικά το γούστο και η ποιότητα των τσαντών παίρνουν υψηλότερα και υψηλότερα. Οι τσάντες δέρματος ονόματος εταηρείας έχουν γίνει η νέα συμπάθεια του κοινού. Αλλά η τσάντα ήταν βρώμικη, και πολλοί άνθρωποι δεν ήξεραν πώς να την εξετάσουν. Ο συντάκτης εισάγει διάφορα μικρά χτυπήματα που μπορούν εύκολα να καθαρίσουν την τσάντα δέρματος στο σπίτι, έτσι ώστε δεν θα ανησυχήσετε ποτέ για τη βρώμικη τσάντα ή πώς να την εξετάσετε.

  

Τύποι λεκέδων στην επιφάνεια της τσάντας

 

1 το πορτοφόλι είναι λεκιασμένο με το πετρέλαιο. Εάν το πορτοφόλι σας είναι σκοτεινό, μπορείτε να χρησιμοποιήσετε το απορρυπαντικό για να το καθαρίσετε. Ακριβώς χύστε ένα κατάλληλο ποσό απορρυπαντικού στη μολυσμένη περιοχή, και χρησιμοποιήστε έπειτα μια μαλακή βούρτσα ή μια οδοντόβουρτσα για να το υγράνετε με το νερό. Να είστε προσεκτικός για να μην χρησιμοποιήσει πάρα πολύ βούρτσισμα, ώστε να μη να γρατσουνιστεί το χρώμα της τσάντας δέρματος και γρατσουνιστεί η επιφάνεια του δέρματος. Ήπια τρίψτε την ελαιούχο περιοχή έως ότου δεν είναι πλέον ορατή, κατόπιν ξέβγαλμα αυτό με το καθαρό νερό. Εάν είναι μια άσπρη τσάντα δέρματος, μπορείτε να χρησιμοποιήσετε την αραιωμένη χλωρίνη για να το καθαρίσετε, πρέπει να είναι αραιωμένη χλωρίνη (1:10), διαφορετικά θα διαβρώσει την τσάντα δέρματος, έτσι η επίδραση θα είναι καλύτερη

2 η γραφή μανδρών Ballpoint εμφανίζεται στην τσάντα δέρματος. Ήπια εφαρμόστε ένα στρώμα του οινοπνεύματος με μια συγκέντρωση μέχρι 95% ή ένα στρώμα του ασπραδιού στη γραφή. Το αφήστε στην επιφάνεια της τσάντας για περίπου πέντε λεπτά. Το σκουπίστε ήπια και καθαρίστε με το νερό.

3 η ίδια τσάντα δέρματος έχει συχνά τα διαφορετικά χρώματα για να συναντήσει τους καταναλωτές με τις διαφορετικές ανάγκες. Όταν έχετε μια τσάντα δέρματος με ένα σκοτεινό χρώμα, θα εξασθενίσει σίγουρα μετά από έναν μακροπρόθεσμο. Μπορούμε να το βάλουμε μέσα ένας παχύς το ενυδατώνουμε στο θαλασσινό νερό για για ένα λεπτό, και το πλένουμε έπειτα μακριά με το καθαρό νερό.

4 επειδή μερικές τσάντες δέρματος δεν είναι αυστηρά ξηρές κατά τη διάρκεια της παραγωγής, θα γίνουν moldy μετά από μια μεγάλη περίοδο της χρήσης. Ενυδατώστε τις τσάντες δέρματος στο θερμό σαπωνώδες νερό σε 40 βαθμούς για περίπου δέκα λεπτά, και τις καθαρίστε έπειτα με το καθαρό νερό. Εάν είναι άσπρο, μπορεί να αφεθεί στον ήλιο για δέκα λεπτά.

5 όταν είμαστε στα σακίδια πλάτης και τις φέρνοντας τσάντες, άμεσα ή έμμεσα θα αγγίξουμε τα ενδύματα, και μερικά ενδύματα θα εξασθενίσουν, κάνοντας τη χρωστική ουσία τσαντών μας το χρώμα των ενδυμάτων. Μπορείτε να ενυδατώσετε το ολόκληρο μαξιλάρι βαμβακιού με remover makeup που χρησιμοποιείται στη καθημερινή ζωή των κοριτσιών, να το σκουπίσει ήπια στη μολυσμένη περιοχή, και να το σκουπίσει επανειλημμένα έως ότου είναι εκτός οπτικού πεδίου η βρώμικη περιοχή, κατόπιν χρήση ένα καθαρό μαξιλάρι βαμβακιού με λίγο νερό για να το σκουπίσει μακριά.

  

Το υλικό της συσκευασίας

  

1 το υλικό της τσάντας είναι γνήσιο δέρμα

 

(1) πρώτα, σκουπίστε από τη σκόνη στην επιφάνεια δέρματος με ένα ελαφρύ και μαλακό ύφασμα

(2) εφαρμόστε ένα στρώμα του πράκτορα προσοχής στην επιφάνεια της τσάντας, έτσι ώστε το δέρμα θα λάβει την αποτελεσματικότερη προσοχή, έτσι ώστε η τσάντα θα αποκαταστήσει την όμορφη εμφάνισή της, να σχολιάσει, μαλακή σύσταση, αδιάβροχος, η μηχανική δύναμη (όπως η εκτατή δύναμη, η δύναμη δακρυ'ων, η δύναμη ραγίσματος σιταριού, κ.λπ.) μπορεί να αυξηθεί. Μπορεί καλύτερα να προστατεύσει τη σύσταση του δέρματος στην επιφάνεια της τσάντας.

(3) αφότου ξεραίνει φυσικά ο πράκτορας προσοχής, τινάξτε τον επαγγελματικό δερμικό καθαριστή ομοιόμορφα, και σκουπίστε ήπια με ένα μαλακό ύφασμα.

(4) ψεκάστε το προϊόν καθαρισμού άμεσα στην επιφάνεια της τσάντας δέρματος σε μια μικρή περιοχή της ρύπανσης. Για μολυσμένες τις μεγάλη περιοχή περιοχές, μπορείτε να χύσετε το προϊόν καθαρισμού από το μπουκάλι, το βάζετε στο εμπορευματοκιβώτιο, βυθίζετε το προϊόν καθαρισμού με μια μαλακή βούρτσα, και το εφαρμόζετε άμεσα στην επιφάνεια δέρματος. Η παραμονή για περίπου 2 έως 5 λεπτά, και η βούρτσα ελαφριά με μια μαλακή βούρτσα έως ότου έρχεται μακριά ο ρύπος, είναι σίγουρες να σκουπίσουν κατά μήκος της σύστασης επιφάνειας του δέρματος, εάν είναι ένα χάσμα, σκουπίζουν κατά μήκος του χάσματος.

(5) εάν είναι ένας μακροπρόθεσμος λεκές, το πάχος του ρύπου στην επιφάνεια dermis θα είναι μεγαλύτερο, το οποίο θα διαπεράσει στη σύσταση του δέρματος. Κατά χρησιμοποίηση ενός καθαριστή δέρματος που μιμείται το πετρέλαιο, επειδή είναι πετρέλαιο, τη διαπερατότητα είναι φτωχή, και η επίδραση καθαρισμού δεν είναι ιδανική. Μπορεί να αραιωθεί με το νερό και να προστεθεί με το νερό 10%, να τινάξει καλά πριν τη χρήση. Το νερό μπορεί να βοηθήσει το δέρμα που μιμείται τον καθαριστή δέρματος πετρελαίου για να διαπεράσει. Η επίδραση καθαρισμού είναι καλή και η αποδοτικότητα καθαρισμού είναι υψηλή. Αυτό δεν θα βλάψει την επιφάνεια της τσάντας δέρματος, επειδή το ίδιο το δέρμα έχει επίσης μια ορισμένη περιεκτικότητα σε υγρασία, και η περιεκτικότητα σε υγρασία το ίδιο του ζώου είναι υψηλότερη από 10%.

  

υλικό δέρμα 2 τσαντών

 

(1) το δέρμα έχει την ισχυρή δύναμη απορρόφησης, έτσι πρέπει να λαδωθεί τακτικά, να σκουπίσει ελαφριά με μια καθαρή υγρή πετσέτα μία φορά την εβδομάδα

(2) υπάρχει συντήρηση υλικού στα αγαθά δέρματος, χρησιμοποιεί ένα ξηρό ύφασμα που σκουπίζει, εάν είναι ελαφρώς οξειδωμένο, εσείς μπορεί να σκουπίσει το υλικό με το αλεύρι ή την οδοντόπαστα

(3) εφ' όσον σκουπίζεται το λουστραρισμένο με λάκκα δέρμα με ένα μαλακό ύφασμα, έχει glossiness του και δεν είναι εύκολο να συνδεθεί με τη σκόνη

(4) το στιλπνό δέρμα, εσείς μπορεί να εφαρμόσει λίγο πετρέλαιο προσοχής δέρματος σε ένα μαλακό ύφασμα και να σκουπίσει ήπια την τσάντα

(5) το δέρμα μεταλλινών, σκουπίζει ακριβώς με ένα ύφασμα για να αφαιρέσει τη σκόνη. Εάν υπάρχει ένας μεγαλύτερος ρύπος, μπορείτε να τον σκουπίσετε ήπια με το λάστιχο παρόμοιο με το λάστιχο

  

3 πακέτα αποτελούνται από το σουέτ

 

μπορέστε να σκουπιστείτε μακριά άμεσα με μια γόμα, και να χρησιμοποιήσετε μια μαλακή βούρτσα για να ακολουθήσει την κατεύθυνση της σύστασης της τρίχας κατά τη διάρκεια της κανονικής συντήρησης.

  

4 νάυλον υλική τσάντα

 

Μην χρησιμοποιήστε το νερό, να πιέσετε ήπια την τσάντα με ένα υγρό ύφασμα. Εάν ο λεκές είναι σοβαρός, χρησιμοποιήστε μια μαλακή οδοντόβουρτσα με την οδοντόπαστα που σκουπίζει.

  

5 πακέτα του δέρματος πετρελαίου

 

Το ελαιούχο δέρμα έχει τις φυσικές ρυτίδες και τον αποχρωματισμό, και τα διαφορετικά μέρη του δέρματος θα έχουν τα διαφορετικά χρώματα. Πρέπει να δώσετε προσοχή αδιάβροχος και αντιρρυπαντικός. Συστήνεται να χρησιμοποιηθεί ο ιματισμός δέρματος ή ο καθαριστής καναπέδων για να το φροντίσει. Ακόμα κι αν cowhide πετρελαίου έχει τις γρατσουνιές, το σκουπίστε ακριβώς μακριά με ένα μαλακό ύφασμα και θα εξαφανιστεί. Το χρώμα της τσάντας γίνεται ελαφρύτερο, έτσι η λίπανση απαιτείται, το σκουπίστε ακριβώς με ένα ξηρό ύφασμα.

Για τις τσάντες δέρματος που δεν πρέπει να χρησιμοποιηθούν κατά τη διάρκεια της αλλαγής εποχής, μπορούν να τοποθετηθούν σε μια δροσερή και ξηρά θέση, που ντύνεται με ένα στρώμα του δέρματος protectant, μερικά υλικά πληρώσεως εγγράφου μπορούν να γεμιστούν για να αποτρέψουν την παραμόρφωση της τσάντας δέρματος, και μερικοί moisture-proof και insect-proof πράκτορες μπορούν να υποβληθούν. Το βάλτε σε μια τσάντα σκόνης.

 

Η Co. τσαντών & ενδυμάτων Zhuozhen Dongguan, ΕΠΕ ειδικεύεται στην παραγωγή όλων των ειδών προϊόντων δέρματος, πορτοφόλια, συμπλέκτες, περιπτώσεις καρτών, περιπτώσεις εργαλείων, καλλυντικές τσάντες, τσάντες. Υπάρχει ένα μικρό εργοστάσιο σε Dongguan και ένα μεγάλο εργοστάσιο με 500 ανθρώπους σε Yunnan. Τα δείγματα είναι διαθέσιμη διαταγή παραγωγής εικόνων, πρόσωπο επαφών: Η Δεσποινίς Liu, αριθμός επαφών: 13332692681, υποδοχή για να ερευνήσει!

Ελάτε σε επαφή μαζί μας

Εισάγετε το μήνυμά σας

maggie@zyachina.com
+8613332692681
13332692681
13332692681
13332692681