Μας ελάτε σε επαφή με

Υπεύθυνος : Liu

Τηλεφωνικό νούμερο : 13332692681

WhatsApp : +8613332692681

Free call

Κληρονομιά και καινοτομία των χειροποίητων εξαρτημάτων δέρματος

June 16, 2021

τελευταία εταιρεία περί Κληρονομιά και καινοτομία των χειροποίητων εξαρτημάτων δέρματος

Μέσω μιας περιεκτικής έρευνας για το σύγχρονο κόσμημα βιοτεχνίας, η ανάπτυξη των χειροποίητων αγαθών δέρματος στη χώρα μας είναι δύσκολη οφειλόμενη στις δυσκίνητες και χρονοβόρες διαδικασίες παραγωγής και ο αντίκτυπος της μηχανοποιημένης μαζικής παραγωγής στη σύγχρονη βιομηχανική κοινωνία. Σύμφωνα με τα πλεονεκτήματα της χειροτεχνίας, δώστε το πλήρες παιχνίδι στα χαρακτηριστικά των αγαθών δέρματος για να συνεχίσετε την κληρονομιά και την καινοτομία για αυτήν την παραδοσιακή βιοτεχνία.

 

 

 

Η βιοτεχνία είναι ότι οι άνθρωποι στηρίζονται και σε ετοιμότητα τα δύο για να δημιουργήσουν τα προϊόντα, ενώ η βιομηχανική παραγωγή στηρίζεται κυρίως στην τεχνολογία υπολογιστών και τις σύγχρονες μηχανές. Η γραμμή παραγωγής έχει το λιγότερο εργατικό δυναμικό, υψηλή αποδοτικότητα, μη εύκολη να κάνει τα λάθη και τα καλοφτιαγμένα προϊόντα. Επομένως, οι άνθρωποι τείνουν να σταματήσουν τις ακριβές βιοτεχνίες και να επιλέξουν τα φτηνά αλλά λεπτά επεξεργασμένα βιομηχανικά προϊόντα. Παρά μια μηχανή-παραχθείσα κοινωνία, αν και η δύναμη των χεριών είναι αδύνατη, κάθε βιοτεχνία είναι πλήρης των προσπαθειών του βιοτέχνη. Ιαπωνικός μελετητής Liu Zongyue μόλις ειπωθεί: «Η θεμελιώδης διαφορά μεταξύ του χεριού και της μηχανής είναι ότι το χέρι συνδέεται πάντα με την καρδιά, ενώ η μηχανή είναι ακούσια.» Δεν μπορούμε να χάσουμε τα χέρια μας worshiping η παραγωγή μηχανών.

 

 

 

Ένας. Έρευνα για τα χειροποίητα εξαρτήματα δέρματος

 

Η παραδοσιακή χειροποίητη τέχνη δέρματος γίνεται με το χέρι χρησιμοποιώντας το καθαρό φυσικό δέρμα. Τα μεμονωμένα προϊόντα είναι πολύ πράσινα και φιλικά προς το περιβάλλον, και η διαδικασία παραγωγής και η διαδικασία κατανάλωσης παράγουν σπάνια τη ρύπανση. Η χειροποίητη τέχνη δέρματος στηρίζεται σε χειροποίητο, το ίδιο το προϊόν αντέχει το εμπορικό σήμα του δημιουργού, πλήρες της αντίληψης προσωπικότητας και ζωής του δημιουργού, και η διακόσμηση επεξεργάζεται σχολαστικά και όμορφος.

 

 

 

Μέσω της έρευνας και της ανάλυσης, υπάρχουν αυτήν την περίοδο τέσσερις σημαντικές σειρές προϊόντων δέρματος στην αγορά: σειρά μόδας, σειρά αποσκευών, σειρές ζωνών, και εξαρτήματα δέρματος. Ο πρώτος απολογισμός τριών κατηγοριών για περισσότερο από 90% του συνόλου τα χειροποίητα εξαρτήματα δέρματος είναι κυρίως μικρά κρεμαστά κοσμήματα, keychains, και ένας μικρός αριθμός δερμάτινος-βασισμένων περιδεραίων και βραχιολιών. Η αναλογία είναι σχετικά χαμηλά, και χειροποίητα εξαρτήματα με το δέρμα δεδομένου ότι το κύριο υλικό είναι ακόμα σπανιότερο. λιγότεροι. Από την άποψη των χαρακτηριστικών του κοσμήματος, το συμπέρασμα που προέρχεται από την έρευνα αγοράς είναι ότι το κόσμημα δέρματος που είναι λειτουργικό και έχει μια ορισμένη διακοσμητική επίδραση στην αγορά είναι στο σύντομο ανεφοδιασμό. Πάρτε keychains για παράδειγμα, διαιρούνται σε δύο κατηγορίες:

 

(1) είναι καθαρώς λειτουργικό, ενεργώντας ως συνδετήρας

 

(2) οι μικρές ζωικές εικόνες που γίνονται με το χέρι είναι κυρίως διακοσμητικές, οι οποίες αυξάνουν τη διακόσμηση και το ενδιαφέρον αλλά την πρακτικότητα έλλειψης.

 

 

 

Από την άποψη του διακοσμητικού ύφους, τα περισσότερα από τους στερούνται τα εξαρτήματα δέρματος με τα κινεζικά χαρακτηριστικά. Το κόσμημα στην αγορά είναι απλό στη μορφή, δεν έχει κανένα χαρακτηριστικό, και είναι εύκολο να γίνει το ίδιο πράγμα. Δεν υπάρχει καμία συγκεκριμένες κινεζικές πολιτιστικές υποδήλωση και έλλειψη σχεδίου. Παίρνοντας το βραχιόλι για παράδειγμα, υπάρχουν τρία χαρακτηριστικά: (1) το βραχιόλι σχεδόν ταιριάζει με το μέταλλο (2) η μορφή βραχιολιών είναι σχεδόν ευθεία (3) το θέμα δεν είναι σαφές.

 

 

 

Για τη νέα ιδέα των χειροποίητων εξαρτημάτων δέρματος, μπορείτε να ερευνήσετε τους βασικούς παράγοντες βασισμένους στη χρήση «του κινήτρου» στην υπάρχουσα βάση:

 

(1) τρόπος ζωής

 

(2) αισθητική έννοια

 

(3) συνήθεια

 

(4) όροι

 

(5) περιβάλλον

 

(6) κοινωνικές προσδοκίες

 

(7) δυνατότητα και γνώση

 

(8) η πίστη (πεποίθηση)» που αναλύει, καθαρίζει τη λειτουργία χρήσης και ύφους των χειροποίητων εξαρτημάτων δέρματος, και τα χαρακτηριστικά εξαρτημάτων σχεδίου.

 

 

 

Τα «παραδοσιακά στοιχεία στο σχέδιο κοσμήματος αναφέρονται στις μορφές σχεδίου κοσμήματος, τις μορφές κοσμήματος και τη συνήθεια φορώντας το κόσμημα με τα αρχαία κινεζικά χαρακτηριστικά.» Αυτό περιλαμβάνει επίσης τα στοιχεία σχεδίου των υλικών, των σχεδίων, των μορφών, και των χρωμάτων χρησιμοποιούμενων στο σχέδιο κοσμήματος. Τα παραδοσιακά σχέδια είναι αντιπροσωπευτικά των παραδοσιακών στοιχείων. Η μορφή και το σχέδιο του προϊόντος πρέπει να ξανασχεδιαστούν κατά τη διάρκεια της σύλληψης. Πρέπει να είναι παραδοσιακό, αλλά και συνοπτικό, ζωηρό, και περίληψη.

 

 

 

Μετά από την επιλογή του σχεδίου σχεδίου, τελικά αποφασίστηκε ότι το κόσμημα πρέπει να χρησιμοποιήσει περισσότερη αντιπροσωπευτική κινεζική κεραμική ως βοηθητικά υλικά, και να ενθεθεί με το δέρμα. Τα κινεζικά παραδοσιακά σχέδια δίνονται σε το, που συμβολίζουν μια έννοια ζωής και όχι μόνο ένα διακοσμητικό σύμβολο, αλλά και ένα βαθύτερο επίπεδο που απεικονίζει την υποδήλωση του παραδοσιακού πολιτισμού.

 

2. Εννοιολογική καινοτομία σχεδίου προϊόντων

 

 

 

Η διαδικασία εφαρμογής της έννοιας σχεδίου περιλαμβάνει τρία στάδια: σχέδιο των σχεδίων σχεδίου παραγωγή των φορμών εγγράφου κοσμήματος παραγωγή των τελικών προτύπων (συμπεριλαμβανομένης της γλυπτικής δέρματος, να κοιλάνει, της κεραμικής τοποθέτησης υαλοπινάκων, και της πυρκαγιάς).

 

 

 

Σχέδιο 1 σχεδίου: Απορροφήστε την ουσία των αρχαίων κοστουμιών Han στη μορφή, ενσωματώστε με στο σταθερό δέρμα και το κομψό celadon, και ολοκληρώστε ολόκληρη την εργασία με τα σχέδια σύννεφων και κυμάτων παντού οι διακοσμήσεις. Υπονοεί μια αίσθηση της exaltation, απλής και αφηρημένης μορφής, σύμφωνα με τη σύγχρονη αισθητική. Σαν μικρό γλυπτό, το celadon είναι ενθεμένο στο κέντρο του, το οποίο είναι μοναδικό και μη αλαζονικό. Το κυριώτερο σημείο του σχεδίου είναι ότι το στοιχείο μπορεί να και να συμβληθεί σύμφωνα με τις προσωπικές προτιμήσεις, και η λειτουργία είναι απλή οι δύο καφετιοί κύλινδροι πορσελάνης συνδέονται, και τα διαφορετικά καρυκεύματα μπορούν να υποβληθούν σύμφωνα με τις προσωπικές προτιμήσεις, το οποίο είναι σχετικά λειτουργικό.

 

 

 

Σχέδιο 2 σχεδίου: Χρησιμοποιήστε την κοίλη μέθοδο για να αυξήσετε την αίσθηση του διαστήματος και του breathability για το λαιμό. Η κυρτή μορφή και η θηλυκή μαλακή καμπύλη πυροδοτούν η μια την άλλη. Η κεραμική κόκκινη και μαύρη αντιστοιχία, που απορροφά τα χαρακτηριστικά των καγκέλων παραθύρων, δημιουργεί μια ολοκαίνουργια οπτική εμπειρία. Ισχυρό φύλο διακοσμήσεων διακοσμήσεων, με μια αίσθηση του σχεδίου, σύμφωνα με το αισθητικό γούστο των νέων και μέσης ηλικίας γυναικών.

 

 

 

Σύμφωνα με την έρευνα των καινοτόμων χειροποίητων εξαρτημάτων δέρματος, η κληρονομιά και η καινοτομία της χειροτεχνίας δέρματος πρέπει να ακολουθήσουν τέσσερα σημεία:

 

(1) αποφύγετε τα αριστουργήματα που παίρνουν τη διαδρομή της τέχνης υψηλών σημείων και του μηχανή-παραχθε'ντος χειροποίητου κοσμήματος που μοιάζει με αλλά διεσπαρμένος (το πρώτο είναι ακριβό, το τελευταίο χάνει την αξία των παραδοσιακών βιοτεχνιών)

 

(2) τομέας εστιάσεως στις ανάγκες των τρεχόντων ανθρώπων μην ξεχνώντας την πνευματική υποδήλωσή του

 

(3) το σχέδιο πρέπει να δώσει το πλήρες παιχνίδι στα χαρακτηριστικά των αγαθών δέρματος

 

(4) ολοκλήρωση των νέων υλικών και των τεχνολογιών.

Ελάτε σε επαφή μαζί μας

Εισάγετε το μήνυμά σας

maggie@zyachina.com
+8613332692681
13332692681
13332692681
13332692681