Μας ελάτε σε επαφή με

Υπεύθυνος : Liu

Τηλεφωνικό νούμερο : 13332692681

WhatsApp : +8613332692681

Free call

Όσον αφορά την αγορά αποσκευών, τα προβλήματα που αναφέρονται από τους καταναλωτές μαζεύονται

June 16, 2021

τελευταία εταιρεία περί Όσον αφορά την αγορά αποσκευών, τα προβλήματα που αναφέρονται από τους καταναλωτές μαζεύονται

Ο ακόλουθος είναι μια συλλογή των ερωτήσεων που αναφέρονται από τους καταναλωτές στην αγορά αποσκευών που παρέχεται από το συντάκτη του εργοστασίου αγαθών αποσκευών και δέρματος Zhuo Yan.

 

Ερώτηση ένα εμπορικό σήμα

 

Ποιότητα «προϊόντων» (ποιότητα), ποικιλία (ύφος), γούστο (τομέας αγοράς), μεταξύ του οποίου «το προϊόν» είναι το ίδρυμα,

«Κάρτα» - οι κανόνες καρτών (σειρά χρήσης, περίπτωση), διασκέδαση καρτών (για να γίνει αποδεκτό εύκολα), πολιτισμός «κάρτα» καρτών είναι ένας τρόπος, μια τακτική, και ένα όρος του παιχνιδιού. (Σκεφτείτε για αυτό που συμβαίνει στα μυαλά μας όταν ακούμε “τη LV”, “τη CHANEL”, κ.λπ.; Ακριβώς όπως τη διαφορά μεταξύ της BMW και της Mercedes!

 

Εάν θέλετε να κάνετε μια καλή εργασία ενός εμπορικού σήματος, πρέπει πρώτα να καθιερώσετε το τμήμα πυρήνων του τμήματος σήμα-Ε&Α (που περιλαμβάνει: πολιτισμός εμπορικών σημάτων, επίβλεψη και προώθηση μάρκετινγκ, ανάπτυξη προϊόντος και συντήρηση)

 

1. Πολιτισμός εμπορικών σημάτων

Κάθε εμπορικό σήμα έχει πάντα την ιστορία και το υπόβαθρό του. Στο στάδιο της δημοσιότητας, είναι απαραίτητο να ενισχυθεί η δημοσιότητα σε αυτήν την περιοχή, έτσι ώστε οι καταναλωτικές ομάδες θα έχουν μια βαθύτερη κατανόηση.

 

2. Καθοδήγηση και προώθηση αγοράς

Γιατί είναι είπε ότι αυτό είναι ο επόπτης της αγοράς; Πρίν κάνουμε αυτό το εμπορικό σήμα, πρέπει πρώτα να τοποθετήσουμε αυτό το εμπορικό σήμα στην αγορά. Τι είδους η καταναλωτική ομάδα είναι δικός μας; 10W ετήσια έσοδα; 20W; Ακόμα εργατική τάξη; Είναι μια περιστασιακή κατηγορία; Ή επιχειρησιακή κατηγορία; Κάνετε τις αντίστοιχες στρατηγικές για το αυτό το και τοποθετήστε τη μελλοντική εμπορική ανάπτυξη προκειμένου να τρυπηθεί καλύτερα η εμπορική δυνατότητα.

 

3. Ανάπτυξη προϊόντος και συντήρηση

Η ανάπτυξη προϊόντος απαιτεί μια ομάδα υψηλής ποιότητας ομάδων σχεδίου. Πρίν αναπτύσσουν κάθε προϊόν, πρέπει να έχουν μια βαθιά κατανόηση της κατεύθυνσης πολιτισμού και ανάπτυξης του εμπορικού σήματος, και έπειτα η ιδέα θα οδηγήσει σε ένα διακριτικό προϊόν.

 

1. Τα περισσότερα εμπορικά σήματα, κανένας μαίανδρος, μόνο εμπορικό σήμα

2. Η συσσώρευση των στοιχείων εμπορικών σημάτων-πτώση-κλασικός, που χωρίζεται σε μεγάλο - ονόματα

3. Ύφος, πολιτισμός πρώτα. Προσδιορισμός θέσης ενός καλού πολιτισμού για το εμπορικό σήμα σας. η LV έχει μια ιστορία των εκατοντάδων των ετών και σχεδιάζει μια πολιτιστική ιστορία για τους υπουργούς παλατιών. Τι γίνεται με τον πολιτισμό μας; Με βάση τον τοπικό παραδοσιακό πολιτισμό, η εστίαση στις τάσεις παγκόσμιας μόδας, και δημιουργεί τον πολιτιστικό τόνο σας

 

Ερώτηση 2 άνετο επιχειρησιακό ταξίδι γούστο-προσδιορισμού θέσης (τομέας αγοράς)

1. Η τιμή των μεγάλων εμπορικών σημάτων είναι υψηλή, αλλά η μέσος-τιμή είναι πολύ λίγες. Θα κάνουμε τα μεσαία και προϊόντα υψηλών σημείων.

2. Η υποδιαίρεση του καταναλωτικού επιπέδου και τυφλά η συνέχιση των προϊόντων ποιότητας και μπουτίκ θα αυξήσουν μόνο τις δαπάνες παραγωγής. Αυξήστε την τιμή των προϊόντων, και τώρα οι εσωτερικές περιφερειακές καταναλωτικές προτιμήσεις είναι διαφορετικές.

 

Ερώτηση τρία ομάδα σχεδίου

1. Το πρώτο γούστο σχεδίου (ύφος), δοκιμάζει έπειτα (ποιότητα), κατόπιν εμπορικό σήμα. Νέα προϊόντα άξια κάθε εποχή

2. Η Κίνα έχει έναν μεγάλο πληθυσμό, αλλά δεν είναι το είδος περιστασιακών ανθρώπων. Ο Κινεζικός λαός είναι πολύ πρακτικός. Οι τσάντες είναι πολύ αισθητικές και περιφρονούν την πρακτική επίδραση. Σκέφτομαι ότι η τσάντα είναι πρακτική και όμορφη. Ασιάτες είναι ένα είδος μυστήριας ομορφιάς (αλλά των κινεζικών αλλοδαπών adore και αλλοδαπών)

3. Η ξένη έναρξη εμπορικών σημάτων από το γούστο της ζωής, και τα εσωτερικά εμπορικά σήματα μπορούν μόνο να κερδίσουν από τον όγκο και την τιμή. Ο Κινεζικός λαός μπορεί να καταστήσει τα προϊόντα συγκρίσιμα με την ποιότητα της LV, αλλά είναι δύσκολο για το Κινεζικό λαό να δημιουργήσει την πρωτοτυπία της ζωής της LV.

 

Ερώτηση τέσσερα ποιότητα

Πιστεύω ότι δεν έχετε έρθει σε επαφή με τα εσωτερικά εμπορικά σήματα σωστά, το κέρδος του εργοστασίου παραγωγής είναι πάρα πολύ χαμηλό, η ποσότητα παραγωγής είναι πάρα πολύ μικρή, οι απαιτήσεις του πελάτη για το εργοστάσιο δεν είναι σε ισχύ, το εσωτερικό εμπορικό σήμα είναι ολόκληρο ένα αυτοκίνητο έξω, ένα προς ένα. Η πιθανότητα της επισκευής είναι πάρα πολύ υψηλή. Ομοίως, οι καταναλωτές των εσωτερικών αποσκευών Pinpai και οι τσάντες δεν έχουν τη σωστή έννοια κατανάλωσης, τι είναι φτηνός και τι να χρησιμοποιήσει. Κατά συνέπεια, οι εσωτερικές αποσκευές και οι τσάντες κυμαίνονται από 50-2000 yuan. Οι στην εγχώρια αγορά πουλημένες αποσκευές και οι τσάντες επάνω από 500 yuan είναι ένας υδροκρίτης, 500 yuan μόνο εκείνοι επάνω από yuan είναι χρησιμοποιήσιμα, ενώ ο ακόλουθος είναι όλα τα μίας χρήσης καταναλωτικά αγαθά.

 

Ερώτηση 5 ποικιλία (ύφος)

 

Ερώτηση 6 δημιουργική στρατηγική πωλήσεων

1. Σκέφτομαι ότι υπάρχει μια άλλη πολύ σημαντική πτυχή της ανάπτυξης της ολόκληρης βιομηχανίας αποσκευών, δηλ., πώς εμείς βλέπει τις αποσκευές; Τι ακριβώς οι τσάντες χρησιμοποιούνται για; Πού είναι η αγορά της βάση; Άλλο είναι το πρότυπο ανάπτυξης; Μόνο με μια βαθιά κατανόηση αυτών των πτυχών μπορεί η βιομηχανία αποσκευών μας να αναπτυχθεί!

2. Εάν θέλετε ένα εμπορικό σήμα για να αρχίσετε την αγορά και να καλλιεργήσετε την έννοια της κατανάλωσης, έτσι ώστε οι καταναλωτές καταλαβαίνουν ότι οι αποσκευές είναι ένας μούστος στη ζωή, hehe, εάν αυτό γίνεται, θα είναι ένα άλλο μεγάλο κέικ. Πολλά εμπορικά σήματα δεν αρπάζουν τώρα ένα μικρό κέικ, παρακαλώ μην σταματήστε ένα μεγάλο κέικ.

3. Ο καθένας έχει ακούσει για Hualong, δικαίωμα; Ο λόγος για τον οποίο ήταν τόσο επιτυχής συσχετίζεται με τη στρατηγική εμπορικών σημάτων Xianguo ανεμιστήρων. Από την επαρχία στην πόλη, από την τρίτος-σειρά στην πρώτος-σειρά, από τον εσωτερικό στο διεθνή, είναι μόνο μια πρακτική στρατηγική για να καθιερώσει μια στρατηγική που ικανοποιεί τους ρεαλιστικούς όρους τους. Αντιμετωπίζοντας τα επιθετικά διεθνή εμπορικά σήματα, οι εσωτερικές επιχειρήσεις πρέπει τι κάνουμε πρόκειται να μείνουμε ανυποχώρητος στην τρίτη γραμμή και να σπάσουμε έπειτα μέσω της δεύτερης γραμμής και να πραγματοποιήσουμε τελικά το μετασχηματισμό από αγροτικό σε αστικό. Ο δρόμος είναι μακρύς, αλλά είναι επίσης επείγων. Όταν τα διεθνή εμπορικά σήματα δεν έχουν κανέναν χρόνο να ανησυχήσουν για τις δεύτερες και αγορές τρίτος-σειρών, οι επιχειρήσεις μας πρέπει να επωφεληθούν αυτής της ευκαιρίας, βασισμένης στις βασικές αρχές για να επιτύχει τη σταθερή ανάπτυξη αύξησης και βαρελακιών!

4. Οι βόρειοι είναι η κύρια καταναλωτική ομάδα, που ακολουθείται από τους νοτίους (οι βόρειοι έχουν μια επιθυμία να καταναλώσουν)

 

Ερώτηση 7 παλαιός scalper υπηρεσία μεταπωλήσεων

 

Ερώτηση 8 δαπάνες συνδέσεων κυκλοφορίας

1. Εργοστάσιο

2. Γενικός διανομέας

3. Επαρχιακός πράκτορας

4. 30% αφαίρεση + απορριμμένο διάστημα στη λεωφόρο

5. Δαπάνες διοικητικών μεριμνών

 

Ερώτηση 10: Απόσυρση των κεφαλαίων

 

Η Co. τσαντών & ενδυμάτων Zhuozhen Dongguan, ΕΠΕ ειδικεύεται στην παραγωγή όλων των ειδών προϊόντων δέρματος, πορτοφόλια, συμπλέκτες, περιπτώσεις καρτών, περιπτώσεις εργαλείων, καλλυντικές τσάντες, τσάντες. Υπάρχει ένα μικρό εργοστάσιο σε Dongguan και ένα μεγάλο εργοστάσιο με 500 ανθρώπους σε Yunnan. Τα δείγματα είναι διαθέσιμη διαταγή παραγωγής εικόνων, πρόσωπο επαφών: Η Δεσποινίς Liu, αριθμός επαφών: 13332692681, υποδοχή για να ερευνήσει!

Ελάτε σε επαφή μαζί μας

Εισάγετε το μήνυμά σας

maggie@zyachina.com
+8613332692681
13332692681
13332692681
13332692681