Μας ελάτε σε επαφή με

Υπεύθυνος : Liu

Τηλεφωνικό νούμερο : 13332692681

WhatsApp : +8613332692681

Free call

Ποια είναι η βασική γνώση προσοχής δέρματος;

June 16, 2021

τελευταία εταιρεία περί Ποια είναι η βασική γνώση προσοχής δέρματος;

Η βασική γνώση προσοχής δέρματος μπορεί να μην είναι απαραιτήτως χρήσιμη σε σας, αλλά η διανομή σας μπορεί να βοηθήσει άλλοι, να κινήσουν τα δάχτυλά σας.

 

 

 

Α. η καθημερινή προσοχή, καθημερινή απλή προσοχή, μπορεί να κάνει τις τσάντες εφ' όσον νέα και μακρύτερη ζωή.

 

 

 

1. Χρησιμοποιήστε την κρέμα δερμάτων του ίδιου χρώματος για να σκουπίσετε την τσάντα για να κρατήσει τακτικά το δέρμα φωτεινό και υγρό, αλλά αποφύγετε το υγρό πετρέλαιο δέρματος.

 

2. Κατά την εφαρμογή της κρέμας δερμάτων στις τσάντες, αποφύγετε την κρέμα άμεσα στην επιφάνεια δέρματος. Πρέπει να το εφαρμόσετε στο χνούδι ή τη μαλακή τρίχα πρώτα και να σκουπίσετε έπειτα την επιφάνεια δέρματος.

 

3. Πάντα κρατήστε την τσάντα ξηρά και την τοποθετήστε σε μια αερισμένη θέση κατά την αποθήκευση της. Μερικές τσάντες που είναι ευαίσθητες στην υγρασία μπορούν να αποθηκευτούν με τις λίγο moisture-proof χάντρες στην τσάντα.

 

4. Εάν η τσάντα παίρνει υγρή, χρησιμοποιήστε ένα ξηρό ύφασμα για να απορροφήσετε την υγρασία στην τσάντα, και να την τοποθετήσετε έπειτα σε μια δροσερή θέση για να αφήσει την τσάντα ξηρά φυσικά. Μην βάλτε ποτέ την υγρή τσάντα άμεσα στον ήλιο ή την φυσήξτε με windpipe, δεν μπορεί επίσης να φυσεί εκτός από το κλιματιστικό μηχάνημα, διαφορετικά το δέρμα θα εκραγεί.

 

5. Μην ξεπλύντε με το νερό ή την την επαφή με τους χημικούς διαλύτες κατά καθαρισμό των τσαντών.

 

 

 

Β. Κάθε τύπος δέρματος έχει τα διαφορετικά χαρακτηριστικά, τόσο οι διαφορετικές μέθοδοι προσοχής και τα κατάλληλα προϊόντα προσοχής απαιτούνται.

 

 

 

1. Φανέλα: Σκουπίστε από τους λεκέδες στην επιφάνεια της τσάντας με μια ελαφρώς υγρή φανέλα, και το υποβάλτε έπειτα μια αερισμένη θέση για να το ξεράνετε φυσικά.

 

2. Cowhide και sheepskin: Υψηλής ποιότητας κόλλα δέρματος χρήσης για να ισχύσει στη φανέλα να αφαιρέσει το ρύπο στην επιφάνεια του δέρματος, και να χρησιμοποιήσει έπειτα ένα μαλακό ύφασμα που σκουπίζει μπρος-πίσω στην επιφάνεια τσαντών.

 

3. Ξηρό δέρμα: Μαλακή γούνα χρήσης στην επιφάνεια του δέρματος για να σκουπίσει ήπια τους λεκέδες στην ίδια κατεύθυνση για να καταστήσει τη σύσταση ομαλή μπορείτε επίσης να χρησιμοποιήσετε τις ακατέργαστες λαστιχένιες και καθαρίζοντας προμήθειες για τη γούνα για να αφαιρέσετε τους λεκέδες, αλλά δεν είναι κατάλληλο να σκουπιστεί το λίπος.

 

 

 

Γ. ειδική προσοχή

 

 

 

1. Το φερμουάρ δεν είναι ομαλό: εφαρμόστε το κερί κεριών ή δέρματος στο φερμουάρ για να βελτιώσετε την επίδραση.

 

2. Διάσπαση νιτρικών: Εάν υπάρχει μια μικρή διάσπαση νιτρικών, μπορείτε να χρησιμοποιήσετε τη χρωματικής προσαρμογής κόλλα δερμάτων για να γεμίσετε το άσπρο ηλεκτρικό πετρέλαιο χρώματος ή χρήσης για να σκουπίσετε ελαφριά το μέρος διάσπασης νιτρικών για να αφαιρέσετε τους λεκέδες

 

3. Μετάλλων πόρπη υλικού διακοσμήσεων και οξείδωσης (χρυσός, ασήμι, πόρπη χαλκού) ασημένια: Χρησιμοποιήστε το λεπτότερο γυαλόχαρτο νερού ή το παγωμένο λάστιχο που σκουπίζει ήπια από τα μαύρα σημεία, και έπειτα ήπια σκουπίστε με τη διαφανή αλοιφή δέρματος. Χρυσή πόρπη: Μην χρησιμοποιήστε ποτέ το λειαντικό έγγραφο, ώστε να μη σκουπίσετε από το χρυσό, χρησιμοποιήστε μόνο τη λίγο διαφανή αλοιφή δέρματος που σκουπίζει ήπια. Μέθοδος πρόληψης: εφαρμόστε τη λίγο διαφανή στιλβωτική ουσία καρφιών στην πόρπη χαλκού ή μετάλλων της νέας τσάντας για να αποτρέψετε την οξείδωση.

Ελάτε σε επαφή μαζί μας

Εισάγετε το μήνυμά σας

maggie@zyachina.com
+8613332692681
13332692681
13332692681
13332692681