Μας ελάτε σε επαφή με

Υπεύθυνος : Liu

Τηλεφωνικό νούμερο : 13332692681

WhatsApp : +8613332692681

Free call

[Όλα ενημερώνονται] νέες ολοκαίνουργιες γυναικείες τσάντες συνήθειας στις αποσκευές Dongguan Zhuo

March 11, 2021

τα τελευταία νέα της εταιρείας για [Όλα ενημερώνονται] νέες ολοκαίνουργιες γυναικείες τσάντες συνήθειας στις αποσκευές Dongguan Zhuo  0

Περίληψη: Αποσκευές Yan Zhuo στη νέα γυναικεία τσάντα

 

Το Μάρτιο, όλα θα ενημερωθούν για να ικανοποιήσουν τη ζήτηση στην αγορά. Στο νέο έτος, ο σχεδιαστής της έκδοσης αποσκευών Dongguan Zhuo έχει αναπτύξει επίσης ποικίλες μοντέρνες τσάντες, οι οποίες ενημερώνονται στις διάφορες πλατφόρμες για τις κυρίες μόδας που αγαπούν την ομορφιά για να αγοράσουν τις γυναικείες τσάντες συνήθειας τσαντών δέρματος Dongguan Zhuo. Καθιερωμένες το 2010, οι αποσκευές Zhuo Yan, μετρώντας φετινή έξι ετών ιστορία της ανάπτυξης, θα ακολουθήσουν τη συνηθισμένη πρακτική και θα πωλήσουν τα νέα προϊόντα στις εκπτώσεις πελατών καθόλου. Ξεπληρώστε τους νέους και παλαιούς πελάτες για την ομόφωνες υποστήριξη και την αναγνώρισή τους αποσκευών Zhuo Yan!

 

Μετά από τα έτη ανάπτυξης και πτώσης, Zhuo Zheng έχει εμμείνει πάντα στην επιχειρησιακή αρχή «της ποιότητας, της υπηρεσίας, της διαχείρισης, και της τεχνολογίας» με την πνευματική έννοια «της εξερεύνησης, η καινοτομία, και λαϊκός», τα υψηλά πρότυπα της ποιότητας, της ικανοποιητικής υπηρεσίας, και των ανταγωνιστικότερων τιμών, της άριστης Ομάδας Διοίκησης, και του επαγγελματικού διοικητικού προσωπικού είναι οι ακρογωνιαίοι λίθοι της σταθερής αύξησης Zhuo Yan. Με την εταιρική αποστολή «της εστίασης στην παραγωγή των υψηλής ποιότητας αγαθών, Zhuo Zheng θα ταξιδεψει τον κόσμο», και είναι δεσμευμένο στην ανάπτυξη της βιομηχανίας αποσκευών της Κίνας και συμβάλλει στη δύναμή του.

 

 

Μάρτιος είναι επίσης ένας σημαντικός μήνας, που συνδέει το παρελθόν και το μέλλον. Θέστε καλά θεμέλια για ένα έτος, η επόμενη ρύθμιση θα είναι ακόμα ομαλότερη! Εάν χρειάζεστε τις τσάντες των νέων γυναικών αυτή τη στιγμή, επίσης να ψάξετε για τις «αποσκευές Zhuo» σε Baidu για να γνωρίσετε να μας ξέρετε επάνω κοντά! Τώρα μπορείτε να απολαύσετε περισσότερες εκπτώσεις κατά την επεξεργασία των τσαντών των γυναικών στις batch!

 

 

Επαγγελματική καλλυντική τσάντα/τσάντα πορτοφολιών/καρτών/τσάντα/κατασκευαστής, εργοστάσιο επεξεργασίας δέρματος, εργοστάσιο επεξεργασίας πορτοφολιών, εργοστάσιο επεξεργασίας πορτοφολιών των ανδρών/των γυναικών (άνδρες/γυναίκες), μηνιαία παραγωγή 300.000 κομμάτια, καλή ποιότητα, χαμηλή τιμή, τιμή μεγάλης ποσότητας καλύτερα, διεύθυνση: Η κωμόπολη Liaobu, πόλη Dongguan, υποδοχή για να έρθει να επιθεωρήσει το εργοστάσιο, η επιχείρησή μας έχει έναν κλάδο σε Yunnan, μπορεί να επεξεργαστεί και να παραγάγει τα δείγματα και τα σχέδια, ο χρόνος δειγματοληψίας είναι μια εβδομάδα, και ο χρόνος μαζικής παραγωγής είναι 30 ημέρες Co. ιματισμού αποσκευών Zhuozhen Dongguan, ΕΠΕ, πρόσωπο επαφών: Η Δεσποινίς Liu, αριθμός τηλεφώνου: 0769-22463679 13332692681.

Ελάτε σε επαφή μαζί μας

Εισάγετε το μήνυμά σας

maggie@zyachina.com
+8613332692681
13332692681
13332692681