Μας ελάτε σε επαφή με

Υπεύθυνος : Liu

Τηλεφωνικό νούμερο : 13332692681

WhatsApp : +8613332692681

Free call

Το εργοστάσιο επεξεργασίας αποσκευών Yan Zhuo ενισχύει την έρευνα για την τεχνολογία επεξεργασίας δέρματος

June 16, 2021

τα τελευταία νέα της εταιρείας για Το εργοστάσιο επεξεργασίας αποσκευών Yan Zhuo ενισχύει την έρευνα για την τεχνολογία επεξεργασίας δέρματος  0

Εάν ένα εργοστάσιο επεξεργασίας δέρματος κάνει καλά μπορεί να δει από δύο πτυχές. Κάποιο είναι το διοικητικό επίπεδο του εργοστασίου επεξεργασίας δέρματος, και άλλο είναι το επίπεδο τεχνών του εργοστασίου. Όλο και περισσότεροι πελάτες που ψάχνουν τα εργοστάσια επεξεργασίας αγαθών δέρματος θα συνδέσουν το μεγάλο ενδιαφέρον με τη νέα τεχνολογία.

 

Σαν παραδοσιακή βιομηχανία βιοτεχνίας, η επεξεργασία δέρματος μπορεί μόνο να συμβαδίσει με την τάση ανάπτυξης της The Times μόνο από τη συνεχή καινοτομία στην τεχνολογία. Πρόσφατα, το εργοστάσιο επεξεργασίας δέρματος Zhuo Zhen έχει οργανώσει επίσης τις προσπάθειες να ενισχυθεί η έρευνα και η ανάπτυξη της τεχνολογικής διαδικασίας. Συμπεριλαμβανομένων ποικίλων διαδικασιών σχηματοποίησης αποσκευών δέρματος, νέων υλικού και υλικών δέρματος, κ.λπ., ώστε να εξασφαλιστεί ότι το επίπεδο της τεχνολογίας του εργοστασίου βελτιώνεται συνεχώς και για να είναι στην πρώτη γραμμή της βιομηχανίας.

 

Οι αποσκευές Yan Zhuo τοποθετούνται ως εργοστάσιο επεξεργασίας αγαθών μέσου/δέρματος υψηλών σημείων, και οι συνεταιριστικοί πελάτες ανησυχούν επίσης για την ποιότητα των προϊόντων και τη χειροτεχνία. Οι αποσκευές Yan Zhuo θα συνεχίσουν να αναπτύσσουν, να μαθαίνουν και να προχωρούν, και να δημιουργούν την αξία εμπορικών σημάτων με τους πελάτες, και να γίνονται ένα αξιόπιστο εργοστάσιο επεξεργασίας δέρματος για τους πελάτες.

 

 

Επαγγελματική καλλυντική τσάντα/τσάντα πορτοφολιών/καρτών/τσάντα/κατασκευαστής, εργοστάσιο επεξεργασίας δέρματος, εργοστάσιο επεξεργασίας πορτοφολιών, εργοστάσιο επεξεργασίας πορτοφολιών των ανδρών/των γυναικών (άνδρες/γυναίκες), μηνιαία παραγωγή 300.000 κομμάτια, καλή ποιότητα, χαμηλή τιμή, τιμή μεγάλης ποσότητας καλύτερα, διεύθυνση: Η κωμόπολη Liaobu, πόλη Dongguan, υποδοχή για να έρθει να επιθεωρήσει το εργοστάσιο, η επιχείρησή μας έχει έναν κλάδο σε Yunnan, μπορεί να επεξεργαστεί και να παραγάγει τα δείγματα και τα σχέδια, ο χρόνος δειγματοληψίας είναι μια εβδομάδα, και ο χρόνος μαζικής παραγωγής είναι 30 ημέρες Co. ιματισμού αποσκευών Zhuozhen Dongguan, ΕΠΕ, πρόσωπο επαφών: Η Δεσποινίς Liu, αριθμός τηλεφώνου: 0769-22463679 13332692681.

Ελάτε σε επαφή μαζί μας

Εισάγετε το μήνυμά σας

maggie@zyachina.com
+8613332692681
13332692681
13332692681